7. heinäkuuta 2017

Mr Wok - kiinalainen ravintola Fuengirolassa


Hiljalleen toivuttu lomasta tai oikeastaan yöllisen paluulennon ja ajomatkan univelasta. Paljon koettiin parin viikon aikana ja vielä enemmän yritettiin olla tekemättä mitään. Koska instan puolelta löytyy lomakuvia enemmän maisemien muodossa, laitan tänne yhden ravintolan, joka kannatti kokea.

Erilaisista ruokapaikoista haluan nostaa vinkiksi kiinalaisen ravintolan, vaikka Espanjassa oltiinkin.

                                                                      Mr Wok
                                                     Avenida Encarnición 2, Local 1
                                                             29640 Fuengirola

Miramarissa shoppailun jälkeen kaikilla oli hurja nälkä, jolloin nuoret veivät meidät lähellä sijaitsevaan Mr Wokkiin. Noutopöydät notkuivat tuoreita raaka-aineita, joita kokosit halusi mukaan lautaselle ja veit kokille paistettavaksi. Buffet sisälsi myös valtavat valikoimat valmiita ruokia heti mulle kaikki -nälkään. Ja tietysti löytyi yhtä paljon erilaisia jälkiruokia. Maksoi 14,50 € henkilöltä + juomat.

Toimii loistavasti nuorille, jotka kuluttavat paljon ja syövät sen mukaisesti. Toimii hieman huonommin keski-ikäiselle, joka syö itsensä ähkyyn, kun turhan moni ruoka houkuttelee maistamaan. Ei vaan, mahdottoman hyvää oli, mutta olisin toivonut valmiiden ruokien pöytään jonkinlaista ruoka-ainelistaa, sillä allergikkojen on kyllä mahdoton arvailla, mitä uskaltaa syödä.
Mr Wok löytyy ainakin facebookista, jos kiinnostuit enemmän.
 Aurinkoa viikonloppuusi, terkuin Suska.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti