2. joulukuuta 2017

Glögitesti nro2

Ulkoilun jälkeen oli mainio hetki lämmittää Hans Välimäen vaaleaa vuosikertaglögiä, jonka nappasin kaupasta oikeastaan sen kauniin pullon vuoksi. 

Tuoteseloste kertoo glögin sisältävän:
Vesi, alkoholiton valkoviini, raparperitäysmehu, sokeri, vadelmatäysmehu (tiivisteestä), mausteet (kaneli, neilikka, pomeranssinkuori, kardemumma, tähtianis), aromit, happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaine kaliumsorbaatti.


Raati koostui kolmen sukupolven naisista. 

Mummi: "Turhan paljon erilaisia makuja, joista neilikka nousee esille tuoksussa."

Äiti:"No niin, tämäkään huippukokin glögi ei ole mun juttu. Maku on jotenkin tylsä, mutta kyllä tätä tämän yhden mukillisen juo. Väri on kaunis, raparperi ja vadelma jäi tuoteselosteesta mieleen."

Tytär:"Ei mikään ihmeellinen, mutta ei pahakaan. Saisinko toisen mukillisen?"

Näin meillä, mutta makuasioista ei kannata vääntää sen enempää. Parasta glögiä syntyy tietysti omilla sekoituksilla, mutta maistellaan nyt ensin muutamaa kaupan valmista talvijuomaa. 

Mukavaa iltaa, terkuin Suska.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti