6. joulukuuta 2017

Piparinen tonttuovi + Hyvä sauna -kirjan voittaja

Itsenäisyyspäivä on perinteisesti ollut meillä joko piparinpaistoa tai joulukorttien askartelua, mutta kun nuoriso ei ole kotona, laistan molemmista. Nautin päivästä, saunon ja virittäydyn iltaan.

Tämän joulun hitti tonttuovi on näkynyt monenlaisina toteutuksina niin lehdissä kuin somessa.  Meillä sitä ei ole, mutta löysin vanhan kuvan, jossa olemme kuopuksen kanssa tehneet piparisen katunäkymän taloineen.


Siinä on monta ovea jo raollaan, joten selkeästi ovat tontut kulkeneet näköjään myös ruokakaupan kautta. Voin siis olla huoletta, eikä tarvitse hermoilla tulevien pyhien kokkailun suhteen. Vaikka lapsia ja heidän puolisoitaan saadaan meille keittiö turvoksiin, tontut auttavat varmasti.

Ja sitten Hyvä sauna -kirjan arvontaan, josta oli ihana lukea teidän erilaisia joulusaunaperinteitä. Eri kanavien kautta tulleet kommentit yhdistettiin samaan arvontakippoon, joista onnetar nosti Suden kommentin:
"Meillä aikuisilla käy Joulupukki sillä aikaa kun ollaan itse saunomassa, Kiva sitten puhtaana availla paketteja. Poikani on juuri suunnittelemassa mökilleen saunaa, joten tämä kirja olisi ihan paikallaan ;)"
         ONNEA SUDE, laitan sinulle sähköpostia, niin saadaan kirja postiin jouluksi.

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Me saadaan viettää iltaa ystävien kanssa, terkuin Suska.6 kommenttia: