30. joulukuuta 2017

Vuoden kiinnostavimmatVuoden lopussa on kiva katsoa blogin tilastoja ja miettiä, millaiset jutut jatkossa kiinnostavat teitä lukijoita.
Arvonnat ovat olleet kuluvanakin vuonna tilastojen kärjessä. Muutoin on menty tutuilla kädentaitoihin ja kierrätykseen liittyvillä teemoilla. Katsotaan, mihin tuleva vuosi kuljettaa ja tuo toivottavasti uutta, mutta jollain tavoin tavataan täälläkin.

Tämän vuoden 5 eniten kiinnostanutta postausta ovat tässä:


Taito Itä-Suomen kursseilla valmistamani tuotteet herättivät kaikkinensa paljon kiinnostusta. Talveen ja jouluun sopiva Kuurankukka -kranssi olikin uudenlainen, huurteisen herkkä ovi- ja seinäkoriste. Miksei se sovi kattauksen kruunuksikin pöydän keskelle.


Kyllä sitä kaikkea voikin kierrättää. Eräällä kurssilla vanhoista kengistä tehtiin ruukkuja. Idea oli hauska ja kyllä kokeilemisen arvoinen. Palojen sommittelu on terapeuttista.


70-luvulta tutut lankataulut ovat taas tätä päivää. Omani tein ystävänpäivää ajatellen Ihana-lehden inspiroimana.


Olitte huomioineet hienosti myös kesäkuussa ilmestyneen Hyvä sauna -kirjani, kiitos siitä! Kirja oli esillä myös parissa arvonnassa heti ilmestyttyään sekä loppuvuodesta.


Sisustusliikkeiden esittelyt ovat aina suosittuja postauksia, joten myös Kuortissa sijaitseva Puoti kiinnosti kovasti.

Nyt toivotan kaikille menestystä tulevalle vuodelle! Itse uskon, että menestys (olkoon se sitten millaista tahansa ) on jokaisen ulottuvilla, jotka jaksavat unelmoida ja tehdä töitä haaveidensa eteen.

                                                       Hyvää vuotta 2018, terkuin Suska.


2 kommenttia:

  1. Hienoja töitä oletkin tehnyt :) Tuo sinun kranssisi kiinnostaa vieläkin, mutta en löytänyt sitä pellavapaperia mistään. Ehkä tänä vuonna onnistaa. Hyvää uutta vuotta sinulle ja inspiroivaa uutta vuotta 2018.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Liisa! Oletko kokeillut paperimössöä muunlaisista pehmeistä papereista tai vaikka vessapaperista? Sekoita vähän Erikeepperiä veden joukkoon, niin kovettuu napakasti kuivuttuaan.

      Poista