12. heinäkuuta 2019

Asuntomessujen pressipäivän satoa 1

50. Asuntomessut ja alueelle rakennetut tai kunnostetut 30 messukohdetta ovat nyt avautuneet yleisölle Kouvolassa.

Asuntomessujen teemana on tänä vuonna uusin asuminen historiallisessa kasarmimiljöössä. Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Anna Tapion mukaan messuilla kohtaavat hyvin alueen historia, uudet innovaatiot ja asukkaiden erilaiset tarpeet toimivassa arjessa.
-Messualueella on korkeatasoisia pientaloja, ensiluokkaista vuokra-asumista sekä ainutlaatuinen yhteisöllisen senioriasumisen kortteli, jotka edustavat monipuolisesti suomalaista tulevaisuuden asumista.

Itse innostuin ihmisen kokoisista taloista ja asunnoista eniten. Toki lapsiperheet tarvitsevat tilaa, mutta messualueella on hienosti huomioitu myös pienet perheet sekä ikäihmiset, jotka voisivat selättää yksinäisyyden asumalla yhteisöllisesti.
Myös trendikatsaus tulevaan on tosi kivasti toteutettu. Pioneerikouluun Malla Tapion sisustama trendikoti sekä sisustuslounge antavat kävijöille monenlaisia inspiraatioita omaan kotiin. Asuntomessujen toimitusjohtajan puheesta nappasin huomion, että 70% suomalaisista kokee kotonaan tarvetta jollekin uudistukselle tai remontille.  Messuilta niitä ideoita löytyy!

En tiedä sinusta, mutta itse rakastan värejä! Ohessa kurkistus messujen aurinkoiseen värikarttaan.


25 Esikko
                                                                    27 Kaislikko

23 Villa Lande16 ABC Apsi


14 Taide


8A Trendikoti

8B Sisustuslounge


Jos näistä ei löytynyt omaan makuun inspiraatioita, palaan messuille pian toisen postauksen muodossa, jossa rakentaminen ja sisustus kunnioittavat puuta ja muita luonnonmateriaaleja.

Viikonloppua kohti, terkuin Suska.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti