19. syyskuuta 2021

Lomakässäterkut

Terkut lomalta, jota saan viettää aurinkoisessa Espanjassa tällä erää vielä hieman yli viikon. Niinhän siinä jossain kohtaa käy lomallakin, että tekevät kädet alkavat etsiä puuhaa, koska se vaan on niin iso osa mua.

Lähikaupasta löytyi kirjontakehyksiä ja lankoja, joten hups, ostoskassiinhan ne päätyivät. Laji, joka ei noin lähtökohtaisesti ole kiinnostanut, mutta entäs jos siihen toisi tämän rennon lomafiiliksen mukaan, eikä olisi niin millintarkka pistoissaan.


Somessa on näkynyt lähiaikoina useita muitakin kirjonnasta innostuneita. Tulisiko tekniikasta hitti vai huti noin isommassa määrin, en tiedä.
Itsellä syntyi nyt tämmöinen pieni taulu, mitään sen syvemmin miettimättä tai tekstiä tarkemmin suunnittelematta. Katsotaan, seuraako jatkoa vai mitä seuraavaksi.

Leppoisaa sunnuntaita sulle, terkuin Suska.


 

2 kommenttia:

  1. Kirjontahan oli "vuoden tekniikka" muutama vuosi sitten. Nyt on ilmestynyt kirja Kirjontaa niille joita v****ttaa, eli siinä taitaa olla näitä kantaaottavia yms. tekstejä. Laitoin jonotukseen kirjastossa, ehkä tulee joku kiva teksti tehtyä. Ite oon huono keksimään ja tarviin ohjeen, vaikk osaan kyll pistot yms mutt ihan omasta päästä tehden tulee vain susi. Ihanaa lomaa sinne, täällä on aikas vilakkaa jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina, täällä lämpöä vielä oikein mukavasti. Huomasin saman kirjan kantaaottavine teksteineen, pitääkin tutustua. Jostain syystä haluan nyt tehdä kannustavia tekstejä, niille on myös aina tilausta.

      Poista