24. syyskuuta 2021

Tervetuloa lomakotiimme

                               Tervetuloa käymään Aurinkorannikolta vuokrattuun lomakotiimme.

Meille oli selkeä valinta vuokrata asunto, koska loma on nyt ollut pidempi kuin pari viikkoa. Vaikka itse palaan kotimaahan, mies jää nauttimaan lämmöstä ja toteuttaa unelmaansa, jossa yhdistyy aurinko ja pojan perheen läheisyys. 

Poika löysi tutun kiinteistövälittäjän kautta tosi kivan asunnon keskeisellä sijainnilla. Rantakatua parempaa sijaintia en tällä kokemuksella keksi. Merinäkymää parvekkeelta ei ole, mutta emme ole sitä kaivanneet, koska olemme viettäneet veden äärellä kaiket päivät.

Asunnossa on napakoissa neliöissä 3h + kk eli ihan riittävästi. Päämakuuhuoneen ohella on pienempi makkari, jossa kerrossängyksi kasvava vuode. Olohuoneesta löytyvä levitettävä sohva antaa lisäpetejä silloin, kun niille on tarvis. En tiedä, milloin asunto on remontoitu, mutta kaikki on tosi siistiä ja modernia. Pinnat kunnossa, huonekalut suht uusia ja kaikki tarvittavat kodinkoneet valmiina.

                  Monenlaisia majoituksia ja hotelleja nähneenä olin tosi positiivisesti yllättynyt.










                                          Pikkumakkari on tällä erää Casperin tavaroille:)



Ja koska joitakin asioita ei tajua etukäteen kysyä, oli yllätys, että parvekenäkymään kuuluu myös  rakennustyömaa. Mutta positiivisesti ajateltuna eläkkeellä oleva kirvesmies saa siitä paljon mielenkiintoista seurattavaa parvekkeella istuessaan. Ja koska päivisin on useimmiten pois asunnosta, ei meteli niin paljoa haittaa, että se olisi vaikuttanut vuokrauspäätökseen.



Oletko sä vuokrannut asuntoja ulkomailla ja miten on homma toiminut?

         Kiitos kun kävit!
                                                         Mukavaa viikonloppua, terkuin Suska!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti