7. marraskuuta 2021

Työpajoja Suomen Kädentaidot -messuilla + kässäkirjojen arvonta

 Iso KIITOS kaikille Lahden Kätevä & Tekevä -messuilla osaltollani ja työpajoissa käyneille sekä asiakkailleni! Niin mukavia keskusteluja ja samanlaisia intohimon kohteita käsitöiden parissa.

Parin päivän jälkeen täyttä höyryä kohti uutta eli seuraavan viikonlopun Suomen Kädentaidot -messuja Tampereella.

Olen mukana messuilla perjantaina ja lauantaina. Kerron kirjastani Kodin helpot makrameet perjantaina klo 14.00 C-hallin idealavalla ja lauantaina klo 11.30.

Kustantajani Otavan Moreenin osastolla pidän työpajoja molempina päivinä, jolloin solmimme pieniä yrttiamppeleita Kodin helpot makrameet -kirjan ohjetta soveltaen sekä avaimenperiä Kaunista asusi makrameella -kirjan ohjetta mukaillen. Tavoitat minut molempina päivinä Moreenin osastolta C1128 neljän noin tunnin kestävän pajan aikana perjantaina klo 11.00 lähtien ja lauantaina klo 10.00 lähtien. Pajoihin on rajattu osallistujamäärä kerralla.

Upeiden kädentaitomessujen kunniaksi haluan arpoa lukijoitteni kesken makrameekirjani Kodin helpot makrameet, joka on 10. kädentaitokirjani sekä käännöskirjan Kaunista asusi makrameella, joka on upea kokonaisuus ohuilla langoilla työskentelyn saloista.

Kodin helpot makrameet opastaa tekemään perussolmujen avulla monenlaisia kodin käyttö- ja sisustusesineitä.


Kaunista asusi makrameella vie harrastajan ohuiden lankojen kautta solmimaan upeita somisteita ja asusteita pukeutumisen piristeeksi.

ARVONTA alkaa nyt ja päättyy messusunnuntain 14.11.2021 iltana klo 21.00.

Voit osallistua kertomalla alle, millaiset solmeilutyöt kiinnostavat just nyt eli kumpi kirja on valintasi. Arvon siis molemmat kirjat. Muista lisätä yhteystietosi, jotta tavoitan sinut voiton osuessa kohdallesi.

ONNEA ARVONTAAN!

Voit moninkertaistaa mahdollisuutesi ja osallistua arvontaan KoivulaDesignin fb- ja ig -sivuilla kertomalla arvonnasta myös kavereillesi.

Nähdään Tampereella, terkuin Suska.
 


4 kommenttia:

 1. Asut kiinnostaa! Erityisesti laukut!

  Tuo "Kaunista asusi makrameella"-kirja vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
 2. Kodin helpot makrameet kirja kiinnostaa joku amppelli olisi kiva kokeilla. salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kodin helpot makrameet kiinnostaisi!

  -saya
  sayav (at) hotmail.fi

  VastaaPoista
 4. Kodin helpot makramaat <3

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista