20. maaliskuuta 2016

Väriä pintaan olkkariin

Tutummille lukijoilleni ei liene yllätys, että päätin maalata vaaleanharmaan olkkarin seinän jollakin vihreällä tai sinisellä. Tutut värit seuraavat minua kaikkialle erilaisissa yhteyksissä ja näkyvät blogissakin selkeästi.

Makuuhuoneen seinillä on tumman tapetin kaverina vaaleaa puuteroitua vihreää. Olohuoneeseen halusin kuitenkin uutta väriä vain yhdelle seinälle. En nyt niin muodikkaita valkoisella tai harmaalla taitettuja pastilleja, vaan jotakin itseä puhuttelevaa vahvaa väripintaa.

Sekoittelin kotoa löytyneitä vesiohenteisia maalipurkkien pohjia eli mustaa, valkoista ja harmaata ja ostin sekaan sinistä pastaa rautakaupasta. Aika kiva sävy syntyikin ja kahden maalikerroksen jälkeen Koivulan olkkarissa on taas mieleinen tunnelma. Ja muutahan ei tarvitakaan, kunhan itse ja perhe viihtyy. Tosin kyselin mielipiteitä vasta ensimmäisen maalikerroksen jälkeen.
Hintaa tälle pikkurempalle tuli viisi euroa siitä väripastasta. Muuten pyörittelin vanhoja tavaroita uusille paikoille ja karsin. Vielä on hakusessa pieni pöytävalaisin tuonne nurkkaan hyllylle. Sitä ei ullakolta löytynyt :)

                                                 Mukavaa alkavaa viikkoa, terkuin Suska.


3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos Satu! Lisääntynyt valo saa aikaan monenlaista intoa kohentaa kotia.

      Poista
  2. Tulipa kaunis seinä ja väriä elämään. Liisa

    VastaaPoista