31. heinäkuuta 2016

Aliinin tilalla

Tänään ajeltiin katsomaan lampaita. Toisilla oli kovasti asiaa ja toiset näyttivät märehtiessään jauhavan jenkkiä. Kiinnosti nähdä myös Aliinin tilalla toimiva tilapuoti ja kahvila, joka on ollut tänä kesänä avoinna sunnuntaisin Mäntyharjun Nurmaalla.
Väkeä on käynyt tutustumassa lammastilan eläimiin ja sen tapahtumiin mukavasti, joten puoti kesäkahviloineen jatkaa vielä elokuun sunnuntait.

Määäää ja sen kaverit viihdyttävät läsnäolollaan niin lapsia kuin aikuisia. Hanna Lehtinen kertoo mielellään suomenlampaistaan sekä niistä jalostetuista tuotteista. Erilaisten lihatuotteiden ohella Aliinin tilalta saa villalankoja, taljoja sekä Hannan tekemiä tossuja, kintaita ym. Puodista löytyy myös muiden valmistajien tuotteita.

Maalaismaisemassa ollaan siis kädentaitojen ytimessä. Aliinin tila on tuttu näky lähialueiden markkinoilla tuotteineen. Se on myös mukana paikallisessa REKO -lähiruokarenkaassa toimittamassa tuoretta ja paikallista ruokaa edullisemmin ilman välikäsiä.
 
Mikäs siinä, aurinkoisessa säässä paistatella päivää ja olla piknikillä kavereiden kanssa :)
 
Viikon päästä lammastilalla pidetään vilttikirppistä. Yhteystiedot löydät heidän sivultaan https://www.facebook.com/aliinintila
 
Mukava paikka, vieraile ihmeessä, terkuin Suska.

1 kommentti:

  1. Upeita tuotteita oli valmistettu ostettavaksi.
    Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista