17. heinäkuuta 2016

Bloggaritapaaminen Lappeenrannassa

Olin eilen Lappeenrannassa tapaamisessa, jonka järjestelyistä vastasi Kukkaiselämää -blogin ihana Satu perheineen. Puutarhasta innostuneet bloggaajat saivat ihmetellä Sadun puutarhan ohella paria muutakin kohdetta, joista pian enemmän. Karjalainen vieraanvaraisuus otti meidät vastaan päivän ajaksi, iso kiitos siitä!

 
Koska Sadun omasta blogista löydät tietoa kasveista ynnä muusta, haluan esitellä miljöitä ja yksityiskohtia, jotka tekevät tämän romanttisen puutarhan kukkamerineen juuri tällaiseksi.
 
Vaikka puutarhan portista sisään astuessa humallut kukkapaljoudesta, löydät puutarhasta myös kaikki toiminnot kesäkeittiöstä kasvihuoneeseen, pyykkitelineeseen, kompostiin ja hyötytarhaan.
 
Vaikka puutarha näytti upealta, Sadulla oli paljon ideoita esimerkiksi istutusten uudistamiseen. Jos haluat vierailulle puutarhaan, kurvaile paikalle avoimet puutarhat -päivänä, 7.8.2016.


 
Sadun mukana menossa on useimmiten puutarha-apulainen Mikki <3. 
Lopuksi vaihdettiin tietenkin taimia. Kanssani päivää olivat viettämässä Sadun ohella Vaaleanvihreä, Kaupunkilaistyttö muutti maalle, Rappuralli sekä Förmaaki ja puutarha.
 
Kiitos naiset, olipa mukava tutustua, terkuin Suska. 

8 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle! Oli todella mukavaa, että tulit. Oli hieno päivä mahtavassa porukassa. Kiitos myös mielenkiintoisesta kirjasta!

  VastaaPoista
 2. Oli hauska tavata :) Kuvasi ovat kiinnostavia, ne ovat toisaalta erilaisia kuin Sadun omat kukkakuvat, mutta kuitenkin niistä välittyi puutarhan kukkarunsaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä jokaisella on niin persoonalliset kuvakulmat, että siinä kuvaamisen hienous.

   Poista
 3. Oi onpas teillä ollut ihanan elämyksellinen puutarhapäivä inspiroivassa miljöössä =)

  VastaaPoista
 4. Oli mukava päivä! Kiva, että löysin myös blogiisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toivottavasti törmätään taas jossain kohtaa :)

   Poista