8. heinäkuuta 2016

Kranssi omasta puutarhasta

Hyvä päivä, ei satanut lainkaan, joten innostuin pitkästä aikaa tekemään perinteisen pyöreän kranssin. Kuvauspaikka on päivälenkin varrelta, kun omalta pihalta ei noin kaunista vanhaa seinäpintaa löydy. Sopisihan tällainen kranssi myös pöytäkoristeeksi, mutta just nyt ei ole sellaisia juhlia tiedossa.

Kaikki kasvit kukista yrtteihin lahjoitti Koivulan puutarha, kiitos :) Kesäisen raikkaat sävyt keltainen ja valkoinen erilaisten vihreiden kanssa, tykkään!
Rentouttavaa viikonloppua, terkuin Suska.
 
 

9 kommenttia:

 1. Hei, Todella kaunis ja kesäinen kranssi! Aivan ihana! Pidän myös tuosta kauniisti ajan patinoimasta ovesta mihin kranssi sopii täydellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Carola! Monesti ehdinkin autiotalon aitan ovea katsella sillä silmällä, että sopisi kranssin taustaksi :)

   Poista
 2. Hei, Todella kaunis ja kesäinen kranssi! Aivan ihana! Pidän myös tuosta kauniisti ajan patinoimasta ovesta mihin kranssi sopii täydellisesti.

  VastaaPoista
 3. Herkkä ja niin kesäinen kranssi. Iloista kesää sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta, helteistä heinäkuuta sullekin!

   Poista
 4. Kaunis! Itselläni ei ole lainkaan taitoa sitoa tai solmia kukista mitään. Yritin eilen tehdä kaislakranssia letittämällä, ei sujunut yhtään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vintagentti! Tällainen kranssi onnistuisi sinulta varmasti. Pyöritin pohjan pajunoksasta ja sidoin siihen pieniä kimppuja ohuella rautalangalla.

   Poista
 5. Onpa kaunis kranssi ja pioni kruunaa kaiken.
  Osallistu kastehelmi kulhojen(6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista