28. joulukuuta 2016

Kasvihuoneen talvi

Kesäolohuoneemme, joka toimii kasvihuoneen perällä, on jäänyt tänä vuonna tosi vähälle käytölle. Aloin kyllä siivota ja somistaa huonetta jälleen syksyllä, mutta keskenhän se jäi. Suunnitelmissa oli tehdä jouluinen, perinteinen punavihreä tila, jonne kutsua ystävät ja naapurit glögille.

Joulu meni menojaan, mutta glögiä jäi. Joten kyllä tässä vielä ehtii kupin jos toisenkin hörpätä ennen kevättä ja kasvihuoneen oikean käytön suunnitelmia. Pienillä kuusentaimilla ruukuissa, äidin ystävältä saadulla ryijyllä ja muilla pienillä elementeillä nostetaan esille talven taikaa. Lumi peittää ainakin tänään kasvihuoneen katon ja luo tilaan hämärän hunnun.

Ehkäpä se kadonnut inspis löytyy vielä. Jospa kuitenkin innostuisin ja punoisin köynnöksiä ja muuta kaunista havuista ja sammaleesta jo seuraavan vuoden joulutunnelmiin, katsotaan.
 
Voisihan tuolla kohottaa maljan myös tulevalle vuodelle, terkuin Suska.
 


8 kommenttia:

 1. Kylläpäs on kauniita koristeita. Niin herkkää tunnelmaa. Tuo paistinpannu on hieno! - Ihania loppuvuoden päiviä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kauniita tunnelmakuvia talviolohuoneestanne!! Hyvää uutta vuotta Suska <3 tv Liisa

  VastaaPoista
 3. Voi, kyllä tuolla kelpaa nauttia kupponen kuumaa glögiä! Ja vielä ulkona pilkottaa lunta! Meilläpä ei ole yhtään, joten nurmikko viheriöi kuin kesällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tarvitaankin kuppi kuumaa, sillä tammikuu alkoi pakkasilla.

   Poista