7. joulukuuta 2016

Kynttiläpaja ystävien kanssa

Mikäs sen mukavampi tapa aloittaa eilinen itsenäisyyspäivä, kuin valaa kynttilöitä ystävien kanssa. Ompeluseuramme Leenan mahtavassa kesäkeittiössä oli hyvä pistää kattilat porisemaan ja kierrättää vanhat kynttilänjämät ja uudet massat raitakynttilöiksi.

Monenlaisia muotteja kokeiltiin. Marjan jogurttipurkkikynttilässä on vahva joulun tunnelma. Heljän valkoinen kynttilä sai kuvionsa muovisesta pitsiliinasta, jonka hän kiinnitti muotin sisäpuolelle. Moniraitaiset räsymattokynttilät kulkeutuivat kotiin muoteissa ja iloisia yllätyksiä saatiin väriyhdistelmien kanssa.


Jatkoin harjoituksia kotona.  Mukavaa puuhaa, joka ottaa aikansa. Kerrosten pitää kuivua kunnolla ennen seuraavan väriliemen kaatoa etteivät värit sekoitu. Jokainen muotin poisto on siten jännittävää kuin joulupaketin avaisi.


                      Keväiseltä näyttää, mutta kukas sen sanoo, että joulun pitää olla punavihreä.


KoivulaDesign on vihdoin mukana myös Instagramissa. Harjoittelu sen käyttöön ottaa aikansa, joten kiitos kärsivällisyydestä, jos siellä blogin perään kurkit. Puhelimeni kamerakin saisi olla parempi, mutta alkuun päästään kyllä :)

                                                       Mukavaa viikkoa sulle, terkuin Suska.

4 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä kynttilöitä ja tuolla jo facen puolella niitä ihailin. Kavereiden kanssa onkin kiva harrastaa vaikka kynttilänvalamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa, kyllä yhdessä tekeminen on aina mukavaa, olkoon käsityön aihe mikä tahansa.

   Poista
 2. Upeat räsymattokymttilät! Ellet raski jouluna polttaa, nää sopii pääsiäiseenkin. Kynttilöiden teko oli vielä paljon hauskempaa kuin kuvittelin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ajattelin pääsiäistä, mutta ainakin jokunen päätyy joulupakettiin. Nyt sitten mietintään seuraava mukava tekniikka, mitä kokeillaan.

   Poista