22. toukokuuta 2014

Olohuone pihalla tai parvekkeella

Jos klo 20 ulkona on yli + 20 astetta, täytyy suomalaisen olla onnellinen. Ainakin minä olen. Sain viettää mukavan parituntisen rannalla työkeikalla. Kun latasin kuvia koneelle, löytyivät nämä aiemmin keväällä Helsingin messukeskuksessa Kevätmessuilla ottamani kuvat erilaisista oleskelutiloista. Jospa niistä löytyisi vinkkejä muillekin, kuinka sisustaa ihana kesäolohuone patiolle, parvekkeelle tai minne tahansa sopivaan tilaan.Pienellekin parvekkeelle saa kivan oleskelualueen, kun valitsee kesäkalusteiden mittasuhteet tilan mukaan. Erilaiset varastohyllyköt sopivat mainiosti tavaroiden säilytykseen, sommitelmien näyttämöiksi tai kasvihyllyiksi.


Ainakin toinen parvekkeen päätyseinistä on usein hyödyntämättä. Kiinnitä sinne pari raudoitusverkkoa, jotka toimivat yrttiruukkujen telineenä. Koukkujen ja rautalankojen avulla ruutuihin on helppo ripustaa mitä tahansa.


Tämä mulle kiitos! Kun kodin keittiö on niin pieni, ettei haaveilemani pitkä pöytä mahdu sinne, voisi sellaisen laittaa johonkin kesähuoneeseen. Rauhoittavat värit viilentävät ja antavat tilaa rentoutumiseen. Näen jo itseni kokaamassa kavereille.


Kattauksen kruunaavat somisteet eli tässä tapauksessa pöydän keskelle asetellut kukat. Kokeile kukkia myös pieniin maljakoihin tai ruukkuihin, jotka asettelet kattauksen katseenvangitsijaksi.


Puutarhuri haluaa oman ruukutuspöydän, mutta sopii tällainen apupöydäksi pihalle tai parvekkeelle muillekin.


Näistä kuvista valitsen kuitenkin tämän, sillä aikaisemmin mainitsemani pitkä pöytä minulla on grilliterassilla, mutta näin hienoon siniseen traktoriin ei ole vielä törmännyt, vaikka maalla nyt asunkin.

Sitten vain haaveilemaan omasta kesäkeitaasta! Terkuin Suska

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti