20. toukokuuta 2014

Tervetuloa mukaan

Tästä se sitten lähtee, tervetuloa mukaan! Kovasti olen hangoitellut asiaa vastaan, mutta melko varmasti blogin päivityksestä tulee mukava visuaalinen harrastus. Kiitos ystävälleni Annelle, joka sinnikkäästi painosti aloittamaan blogin ja kiitos tyttärelleni Jannikalle avusta sivuston luomisessa. Tästä on nyt hyvä lähteä liikkeelle.

Elämä on muuttunut kovasti sen jälkeen, kun ostimme vanhan talon Mäntyharjulta vapaa-ajan kodiksi. Freetoimittajana voin työskennellä missä vain ja täällä onkin avautunut monia uusia mahdollisuuksia luovan ammatin kehittämiseen.Ja jos kesän aikana pääkaupunkiseudun kerrostalokodista kaipasi vain kakkulapiota, oli itsestään selvä valinta tuoda loputkin tavarat maalle jokunen vuosi sitten. Nyt tuntuu ihmeelliseltä, kuinka jaksoin jonottaa Kehä I:llä päivittäin ja juosta metron rappusissa kerta toisensa jälkeen.

Tällä hetkellä kirjoittelen moniin erilaisiin lehtiin ja työstän neljättä kirjaani. Niistä sekä elämästä talossa nimeltä Koivula löydät tekstejä tästä blogista. Mukavaa, että olet rinnalla! Terkuin Suska

2 kommenttia:

  1. Ihanaaihanaa.. Kevätiloinen uutinen! Onnea uuteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi! Hieman menee ensin opetellessa, että saan kaikesta haluamani näköistä näille sivuille, mutta hiljalleen.

      Poista