20. huhtikuuta 2015

Betoniruukku Kotipuutarhassa


         
              Kotipuutarha 5/2015 on ilmestynyt. Yksi sen teemoista on näyttävät ruukkuistutukset. Kasvi- ja ruukkuvalinta vaikuttaa tosi paljon kokonaisuuteen. Lehden vinkeillä onnistut luomaan harmonisia monilajisia istutuksia. Niitä aionkin kokeilla kesäkukkien ruukkuistutuksiin heti, kun saadaan vähän lämpimämpiä ilmoja.

 
Ruukkuja voit toki tehdä itsekin ja suhteellisen helposti. Neuvot ja niksit -osiossa on juttuni betoniruukkujen valamisesta. Toivottavasti innostut lehden ohjeiden avulla kokeilemaan muitakin kuin pyöreitä ruukkuja.
 
 
Tässä yksi ruukkuni kevätasussaan ja lehdestä löydät ohjeen ohella sen kesälookin, terkuin Suska.

6 kommenttia:

 1. Upeat ruukut! Tykkään kovasti ja ottaisin hetimiten tuollaisia meille useammankin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Miru! Tällaiset laatikkomaiset ruukut sopivat monenlaisille pihoille ja patioille, kun ovat selkeitä eikä niitä ole koristeltu.

   Poista
 2. Hienot ruukut! Minäkin odottelen lämpimämpiä ilmoja ja taitaa taas nuo betonihommat riistäytyä käsistä. Viimekesänä tulikin tehtyä kaikenlaista ja nytkin on suunnitelmia. Mukavaa viikon jatkoa tv Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Liisa! Mulla ei ole vielä lainkaan suunnitelmia tulevalle kesälle, joten mielenkiinnolla odotan ideoitasi.

   Poista
 3. Ihailinkin jo noita ruukkuja lehdessä, mietittiin töissä ihan isolla porukalla, että mikä on ollut muottina, kun on niin kiva tuo pinta ulkopuolella? Tarkoitus olisi tehdä kesällä jonkinlaista ruukkua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pidit Tuitiina! Ruukun ulkopinta syntyi ihan valmiilla muovisella suorakaiteen mallisella ruukulla, joka taisi olla Tokmannilta. Ei muuta kuin valuhommiin.

   Poista