5. huhtikuuta 2015

Hyasintti hiuksissa

Hyasintti on suosittu joulukukka, mutta nyt sen keltainen versio on löydetty meilläkin pääsiäisen somistuksiin.
Kolmen kukan setti lähti minunkin matkaani Kevätmessuilta ja päätyi vanhaan kattilaan kasvamaan. Mullan peitin sammaleella ja koristelin oksien ohella vihreällä metallilangalla ja keramiikkapupulla.

Toki olisin voinut tyytyä ihailemaan kukkia keittiössä, mutta en tietenkään voinut pitää näppejäni erossa tuoksuvista kukinnoista. Pujottelin kukkanupun kerrallaan ohueen metallilankaan ja kiedoin poikani tyttiksen hiuksiin. Kalanruotoletti ei nyt erotu kuvissa edukseen, mutta muuten mustakeltainen kokonaisuus on aikas ihana!                                                     Kepeää sunnuntaita, terkuin Suska.

12 kommenttia:

 1. Mä en noihin törmännykään missään ! Kauniita mutta kaunis on miniäkin <3
  Leppoisaa pääsiäis sunnuntaita sinne :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis! Hitsi, kun en huomannut tuota keltaista sinttiä siellä messuilla. En kamalasti jaksanut kiertään niitä kukkapuoteja, kun olivat niin täynnä. Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nämä nappasin heti toisesta puodista jostain nurkasta vitosella ja tyytyväisenä suljin kukkaron sen jälkeen. Aurinkoisia haravointipäiviä sinnekin Satu.

   Poista
 3. Uusi tuttavuus minullekin tuo keltainen hyasintti ja sopii näköjään hiustenkin koristukseksi mainiosti. Terkuin Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin noin tummia hiuksia vasten keltainen kukka loisti kuin aurinko.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Itse en osaa letittää kuin tavallisia lettejä, mutta kuopukseni Jenny on kädentaitaja tällä sarallakin. Noin upeita hiuksia on mukava koristella eri tavoin vaikka elävillä kukilla.

   Poista
 5. Ihana tuo keltainen hyasintti ja mikä upea kampaus, wau!

  VastaaPoista
 6. Niin kaunis kampaus ja tyttö! :)

  VastaaPoista