23. huhtikuuta 2015

Kesäkasseja Naukion saunalla

Kässäkaverimme Leila kutsui ompeluseuralaiset Kouvolan kansalaisopiston kevätnäyttelyyn Naukion saunalle Kuusankoskelle. Vanhan talon tunnelmassa esiteltiin erilaisia tekstiilitöitä. Huikeiden huovutustöiden ohella kameraan tallentui myös hieman kesäisempiä ideoita.

Kivan, kauniin, käytännöllisen ja huomiotaherättävän hauskan kesäkassin voi tehdä monella tekniikalla. Taitavia tekijöitä on yhdistänyt intohimo käsityöhön, jota opettaja on ruokkinut idearikkailla tehtävillä.                          Hyvä te naiset siellä!Ja loppuun lupaus tulevasta. Kyllä ihan pian päästään virittelemään myös riippumattoja pihapuihin. Keinun voi tehdä itsekin. Olen joskus ripustanut mummon tekemän pitsipeiton valmiin riippukeinun päälle kuvauksia varten, mutta tässä ideasta huolitellumpi versio. Tunnelmaa täydentää hienosti pitsinen aurinkovarjo, jota ilman et tietenkään pärjää kesällä, terkuin Suska.

4 kommenttia:

 1. Kiitos Suska ja muut kässäkamut, kun kävitte tutustumassa naapurikunnan kansalaisopiston näyttelyyn. Oli mukava vaihtaa kuulumisia. Jatketaan yhteistyötä :).

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömän hienoja kasseja ja käsitöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Kaisa, oli niin paljon taitavasti tehtyjä töitä, että hengästytti.

   Poista