29. heinäkuuta 2014

Pienelle pihalle ainakin mansikoita

Aurinkoinen päivä pihalla työkuvausten merkeissä. Olen onnellinen näinkin isosta pihasta, sillä entisessä kodissa Tapiolassa oma piha oli kuin postimerkki. Kyllähän sinnekin sai mahtumaan kaikenlaista kärhöistä kivipolkuun ja pajulla reunustetuista kukkapenkeistä suihkulähteeseen.Asuntomessuilla otetuista kuvista löytyi pari mieleistä vaihtoehtoa pienen pienelle pihalle.
Ihanat lastutuolit ja pöytä sopisivat katetulle terassille. Takana oleviin taimilaatikoihin istuttaisin yrttejä ja tietysti mansikoita.


Pienellekin pihalle mahtuu kyllä grilli. Tavanomaisesta poiketen se voisi olla tällainen rautalevystä valmistettu. Grilli piiloutuu muina aikoina pöytälevyn alle. Mainio keksintö.Eleetöntä mustavalkoista, sopii mulle. Olenkin monesti ajatellut noiden muovituolien edullista hintaa ja istuinmukavuutta, mutta eiväthän ne vanhan talon pihalle sovi samoin kuin rapattua valkoista seinää vasten.
Kaislamattoa taimilaatikon taustalle ja ympärille. Kivalta ja tyylikkäältä näyttää. Kun kehystää yhtenäisellä materiaalilla eriparilaatikot ja tynnyrit, piha on heti huolitellun oloinen.


Ja loppuun vielä oma maa mansikka. Ei kun amppelimansikka, jossa yhdistelin erilaisia laatuja.


                                  Yhden vanhan kukkakorin suuri ilo ja niin makealta maistuva.

                                                           Kiitos siitä, terkuin Suska.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti