31. elokuuta 2014

DIY-tarjotin töiden jälkeen

Jos viikonloppu on mennyt töissä ilman mitään käsityötä, alkavat sormet jo etsiä tekemistä joka nurkasta. Silmät näkevät korjattavaa, maalattavaa, rakennettavaa, ommeltavaa ja vaikka mitä, mutta työpäivien jälkeen suuriin projekteihin ei ole puhtia.
Eilen illalla oli kyllä kiva keikka, kun sain katsella tosi upeaa ilotulitusta saunalautan kannella paraatipaikalta ja seura oli mitä mainiointa. Täällä Mäntyharjulla Venetsialaisia vietettiin nyt toista kertaa ja niistä lisää tiistain paikallislehdessä.Pienen tee itse -jutun sain kuitenkin tänään aikaiseksi. Romanttinen tarjotin oli pakko naamioida omaan makuun sopivaksi. Ensin valkoista maalia kukkakuvioiden päälle ja kuivatus.


        Sitten mustavalkoista kangasta tilkkukorin pohjalta, sakset, liimaa, vettä sekä pensseli.


Leikkaa kangaspala tarjottimen pohjalle, sekoita vedestä ja liimasta notkea seos ja kiinnitä kangas sillä tarjottimen pohjaan. Sudi ensin liimavesiseosta tarjottimeen ja kiinnitä sitten kangas sormilla silittäen. Sudi vielä kankaan päälle kerros tai kaksi liimavesiseosta ja kuivata, niin voit pyyhkiä tarjottimen pinnan kostealla.Sitten vain kynttilä palamaan ja suklaateetä nauttimaan kupillinen tai pari. Ja jokunen keksi, tottakai.

                                               Mukavaa sunnuntai-iltaa, terkuin Suska.


2 kommenttia:

  1. Tästä tuli kyllä tosi kivan näköinen! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marika! Mustavalkoisuus on seurannut mua 8-vuotiaasta lähtien, kun sain ekan oman koiran. Tässä vanhassa talossa väriparia löytyy eniten keittiöstä.

    VastaaPoista