8. tammikuuta 2015

Raanukäsitöitä Maalla-lehdessä                                 Maalla-lehti täyttää jo 10 vuotta, Onnea, onnea, onnea vaan!

En nyt ihan tarkkaan muista, kuinka kauan olen saanut lehteen avustajana juttuja tehdä, mutta useita vuosia, joten iso kiitos ja kumarrus siitä.
Tänään postilaatikossa odotti tämän vuoden ensimmäinen numero, johon suunnittelin ja ompelin uusia tuotteita raanuista. Kuvat lehteen otti Ritva Tuomi. Lehdestä löydät ohjeen esimerkiksi alla olevan kuvan mukaiseen ostoskassiin. Raanuja löydät helposti kirppareilta, ei muuta kuin ideoimaan.


                                                        Lumisateisin terkuin Suska.

4 kommenttia:

 1. Jes, nyt tiedän mitä teen kahdelle vanhalle, mutta hyväkuntoiselle raanulle, jotka vain täyttävät jo muutenkin täynnä olevaa varastoa. Ihana ja helppo idea, miksei vaan tuu mieleen : P Maalla lehteä tulee silloin tällöin ostettua ja joka kerta olen tykännyt siitä kovin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sait ideaa Tuitiina! Juuri sellaisia ideoita yritän aina viljellä, jotka eivät maksa paljon ja ovat helppoja toteuttaa yksinkertaisilla välineillä ja työkaluilla.

   Poista
 2. Olen tehnyt raanun ollessani 17-vuotias ja se on niin kirkkaan värinen, että ei sillä ole ollut mitään käyttöä. Pitäisiköhän siitä tehdä tuollainen kassi. Olisi sitten ainakin jotakin käyttöä. Tämä maalla-lehti on minulle aivan outo, mutta pitääpä ostaa numero ja tutustua.

  VastaaPoista
 3. Tutustu ihmeessä Liisa lehteen. Siinä on muun muassa maalaisromanttista sisustusta, puutarhaa, tee itse -ideoita, ruokaa...mainio kotimainen lifestyle-lehti.

  VastaaPoista