29. tammikuuta 2015

Sisustusideoita Kaluste-Kipparista

Miksihän ihminen lähtee turhankin usein merta edemmäs kalaan, vaikka ihan kotinurkilta löytyy tarjontaa ympäri maailmaa?

Kävin työasioissa Mäntyharjulla sijaitsevassa Kaluste-Kipparissa ja nappasin samalla kuvia sellaisista sisustustuotteista, jotka miellyttivät silmääni juuri nyt liikkeen tuotevalikoimasta.
Myymälästä löytyy kyllä laadukkaita huonekaluja kaikkiin kodin tarpeisiin, mutta sohvia ja sänkyjä tai ruokailuryhmiä enemmän muistikortille tallentui nyt kodintekstiilejä ja pienesineitä.

Kaluste-Kippari on perustettu jo vuonna 1977. Käy tutustumassa yritykseen ja sen monipuoliseen palveluun Kaluste-Kipparin sivuilla ja uskoisin, että vielä mukavampi, jos ehdit juttusille paikan päälle.

 
Vielä on talvea jäljellä. Italialaiset valaistut ruukut ja tuolit eivät sovi vanhan taloni tyyliin lainkaan, mutta aika kutsuvalta näyttää Kangastuksen taljojen kanssa.

 
Puukoreja, lehtikoreja, huopakoreja tai muita rompekoreja ei voi koskaan olla liikaa. Minun makuuni metalliset ovat parhaita. Klassisia torkkuhuopia voisi hankkia useammassakin värissä, Kangastus.


Kun mökilleni/kotiini valmistuu joskus yläkerta, voisin hankkia sinne kunnolliset rottinkituolit, Artwood. Myös valkoiset puiset Ocean Housen pöydät miellyttävät silmää. Taulu saa hyvälle tuulelle ja kertoo värikkäästi koiraperheen vauhdikkaasta arjesta.

 
Rottinkituolien alle vaihtaisin tällaisen ison juutti/nahka- tai farkkumaton, Svanefors.

 Samalta valmistajalta löytyy puuvillamattoja, jotka on kuvioitu päälle maalaamalla. Tutulta näyttää, joten jos haluat maalata itse jonkin vanhan mattosi, katso ohjeet mun ja Ritva Tuomen kirjasta Matto x 30, Moreeni.

 
Jos tilkkukokoelmastani ei löytyisi oikeanvärisiä paloja uuteen päiväpeittoon, en myöskään ostaisi kangasta vaan samantien valmiin peiton.

 
Tuollainen ByRydensin iso lattiavalaisin saisi muuttaa meille koska tahansa, mutta yhdistäisin sen vanhan puusohvan kaveriksi.


Valokuvatyynyjen suosio jatkuu edelleen ja nämä kaksi Svaneforsin tyynyä miellyttivät minua eniten Kaluste-Kipparin valikoimista.


Parolan rottingin lipastolle löytyisi useita käyttömahdollisuuksia meillä. Säilytystilaa vaikka sinne yläkertaan. Keittiöön ja eteiseenkin lipasto sopisi, mutta ei mahtuisi.


                             Vanhalta näyttävät peltikellot ovat aina vaan ihania, Bloomingville.


Onko sinulla tuollaisia tekstitauluja? Itselläni on jokunen omatekemä, mutta voisin vaihtaa ne peltisiin.

                               Kattaustekstiilejä joka makuun, arvannetkin mitkä valitsisin?

 
Kun kuorma on kasassa, pitäisi minun vielä vaihtaa talonumeroni hieman suuremmaksi kuljetusta varten, jotta kuski näkisi osoitteeni jo postilaatikolta.
 
Mukavaa talvipäivää, terkuin Suska.
 

2 kommenttia:

  1. Oi mitä ihanuuksia. Nuo rottinkituolit ovat ihanat. Minulla on vähän saman tyyppiset Big mamat terassilla ja niin rakastan niitä. Minulla taitaa olla vain yksi varsinainen tekstitaulu, minkä löysin kirpparilta "Family, the heart of the home". Terkuin Liisa

    VastaaPoista
  2. Minä olen aina tykännyt rottinkikalusteista ja koreista ja aina niitä on kodistani jossain muotoa löytynyt.

    VastaaPoista