18. tammikuuta 2015

Vihreää tarjottimella ja arvonta


Olen niitä ihmisiä, jotka haluavat nähdä ikkunoista ulos puutarhaan, seuraavalle kadulle tai vaikka puiston reunasta siintävälle merelle. En halua, että kotonani ikkunat on peitetty kukkasilla, niin kauniita ja sisäilmaa puhdistavia kuin ovatkin.

Minulla ei myöskään ole kukkapöytää, vaikka tiedän, että sisustustrendit ovat tuomassa niitä takaisin. Ei kerta kaikkiaan olisi tilaakaan. Tästä voitkin jo arvata, kuinka monta kukka-amppelia Koivulan paneelikatossa roikkuu.
Sen verran on pakko tunnustaa, että olen kyllä suunnitellut parin erilaisen amppelin valmistamista ihan vain käsityöinnostukseni vuoksi. Annan ne varmaankin äidille tai eihän sitä koskaan tiedä...


Sen sijaan sijoitin alle 10 euroa viherkasveihin ja ruukkukukkaan, jotka mahtuvat tarjottimelle. Ne ovat niin pieniä, että ruukuiksi sopivat vanhat mukit. Samalle tarjottimelle mahtuu vielä pari kulhoa naposteltavaakin. Asetelma on helppo siirtää paikasta toiseen. Suojaruukkujen ja tarjottimen ilmettä muuttamalla tunnelma vaihtuu.

Erilaisia ryhmiä sommitellessa on hyvä huomioida kasvien erilaiset tarpeet. Joku voi olla patterin läheisyydessä aika juoppo, kun taas toinen nauttii lämmöstä eikä ole janoinen pariin viikkoon.
Kun kasveihin sijoitettu summa ei ole suuri, ei niin kovasti harmita, vaikka viherpeukalo ei taaskaan olisi löytänyt tietään luoksesi ja kukat nuutuisivat kuukauden parin päästä.
Ja sitten arvontaan, jossa palkintona oli Marimekon Lamppupampula-piparimuotti ja ompelemani kangaspussukka. Voittajan arvassa luki seuraavaa: Yhdellä arpasella,onnea kokeilemassa!=) kiva arvonta!
Arja

Joten PALJON ONNEA ARJALLE JA KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE! Sähköpostia voittajalle on lähetetty.

                             Taiteen täyttämän päivän jälkeen kokemuksista kiitollisena Suska.

6 kommenttia:

 1. Ihania asetelmia!
  Hei mulla olisi blogissani sulle haaste :)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle! Kivat asetelmat ja sopivat kivasti noihin mukeihin. Terkuin Liisa

  VastaaPoista
 3. Kiitos Liisa, tuli korvattomille mukeille kivaa käyttöä, kun ovat kuumien juomien kanssa niin epäkäytännölliset.

  VastaaPoista