6. maaliskuuta 2015

Kevätkukkia viikonloppuun

 
Ihan pakko oli pari pientä ruukkua hankkia narsisseja ja helmililjoja. Värejä harmaaseen maaliskuun päivään. Tai eiväthän nuo vielä kovasti kukassa ole, mutta ei siinä montaa päivää tarvitse ihmetellä, kun kukkaloisto on kauneimmillaan. Ja piristävät nuo vanhat emalimukitkin arkea.
  


 
Mutta nyt matkataan rentoon viikonloppuun, nauttikaa, terkuin Suska.
 
Ps. Sadulla on mainio arvonta, käy osallistumassa täällä

6 kommenttia:

 1. Mukavan näköinen asetelma. Olen viimeaikoina hurahtanut tollasiin vanhoihin tarjottimiin, löysin niitä mummolan aitasta toissakesänä. Kiva idea toi emalimukiin istutettu kukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eevastiina! Mä olen kerännyt vanhoja tarjottimia ja emaliastioita ulkohuussin somistukseksi. Sieltä on hyvä napata rekvisiittaa valokuviin.

   Poista
 2. Mulla on tetet vielä hankkimatta. Viimevuotisia näyttää kuitenkin nousevan sinkkivadeissa kasvarin puolella. Ihana tarjotin sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotan vielä hetken vanhojen kukintaa, sillä lunta on edelleen jonkin verran (ja lisää räntää sataa) kuusen edustalla, minne olen niitä istuttanut.

   Poista
 3. Viehättävä tarjotin :) ihanat pikkunarsissit. Itse en ole vielä niitä hankkinut, mutta eiköhän kohta ole jo minunkin aika mennä hankkimaan. Mukavaa viikonloppua tv Liisa

  VastaaPoista