1. maaliskuuta 2015

Vatsalihashaaste ja perinneherkku

Nyt alkoi Koivulan mamman kunnostusprojekti, liityin nimittäin muutaman kaverin tavoin Facebookissa pyörivään vatsalihashaasteeseen.
Hullun hommaa, tiedän kyllä, mutta kun tuntuu, ettei mitään saa aikaiseksi itsensä hyvinvoinnin eteen. Kokeillaan kuinka käy!


Nuorisolla näyttää olevan ihan trendinä syödä erilaisia proteiinituotteita liikuntaharjoittelun ja lihasten tueksi. Siihen en vielä höpsähdä, vaan askartelen kivoja välipaloja muuten vain vähän terveellisemmin.


Perinteisestä jälkkäristä eli appelsiinirahkasta unohdin heti alkuunsa kerman pois. Ohensin rahkaa appelsiinien mehulla ja lorauksella jogurttia, kun sitäkin sattui kaapista löytymään. Sokeria ihan pikkuisen vain ja vaniljasokeria maun vuoksi. Sekaan vielä murusteltu täysjyvä Digestive-keksi, niin avot, iltapala oli valmis.


Mikään lihashomma tai muukaan ei tietenkään ole yhtä tärkeää kuin puutarhanhoito, joten muistutan vielä arvonnasta, joka on käynnissä keskiviikkoiltaan asti. Osallistumaan pääset tästä.

                                                Mukavaa sunnuntai-iltaa, terkuin Suska.

2 kommenttia:

  1. Samalla linjalla minäkin ;) Tulin illalla tänne Kruunupuistoon kuntoutus viikolle. Ihanaa kun koko viikko aikaa ajatella hyvinvointiaan, ainut kompastuskivi voi olla ne herkuista notkuvat ruokapöydät... Tsemppiä haasteeseen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuntoutusviikkoa sulle ja nauti niistä herkuistakin. On mahtavaa päästä valmiiseen ruokapöytään!

      Poista