28. maaliskuuta 2015

Kevätmessuilla

Helsingin messukeskuksessa pyörähdetty. Kevätmessut antoivat erilaisiin tarpeisiin puutarha-, remppa-, mökki-, sisustus- ja lähiruokavinkkejä.
Itse keskityin pääsiäiskukkien ja siemenvalikoimien tutkimiseen, mutta tallentui kameralla ideoita myös pihan ja parvekkeen somistamiseen.

Eniten muhimaan jäi haave pihamökistä, josta tekisin joko kesäkeittiön tai nukkuma-aitan. Useiden valmistajien valikoima oli kattava. Mieleen jäi esimerkiksi mustaksi maalattu hirsimökki, joka oli sisältä valkoinen ja avara pienistä neliöistä huolimatta. Mitäs sitä kesäihminen muuta tarvitsisi. Paljon oli myös saunallisia vaihtoehtoja ja paljuja ja...
Raikasta mansikanpunaista osui silmään Pisa Designen osastolla. Satu Someron kauniit saunatekstiilit ja upeat videonauhasta kudotut laukut ovat tosi tyylikkäitä. Ei ihme, että hänen tuotteitaan on valittu mukaan suomalaista muotoilua esittelevään näyttelyyn Hannoveriin ensi kuussa.
 
 
Ja myytiin messuilla myös mammuttimansikoita. En ostanut! Mukavaa lauantaita, terkuin Suska.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi hitsi voi harmi, ei törmätty vaikka kuinka kävelin messukeskusta ristiin rastiin niin, että nyt saa nostaa jalat seinälle.

   Poista
 2. Voih, tuonne olisi pitänyt päästä, ihania fiiliskuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Puutarhamessuja on vielä monissa kaupungeissa tänä keväänä...

   Poista
 3. Monta nukavaa ideaa olet messuilta bongannu :) Ostitko mitään ?

  VastaaPoista
 4. Pääsiäiskukkia itselle ja äidille sekä muutaman pussillisen siemeniä kesän kasvatuksiin, siinä kaikki.

  VastaaPoista