22. maaliskuuta 2015

Väriä olkkariin

Rakastan värejä, vaikka mustavalkofriikki olenkin. Nyt olohuoneessa majailevan sohvasängyn ilme alkoi jo kyllästyttää, kun sen mustavalkoharmaata tekstiiliosastoa oli pitkän talven katsellut.

Vaaleankeltainen sängynpeitto tuli joskus ostettua kirpparilta tilkkutyötä varten, mutta somistakoon nyt sohvaa ainakin kevään ajan. Musta nahkakaitalematto sen päällä imee enimmät koirankarvat, joita on aina ja kaikkialla, jokainen kuvakin täynnä.


Ja sitten on Marimekkoa, Ikeaa ja Koivulan omaa tuotantoa suloisesti sekaisin noissa sohvatyynyissä.


Olkkarin uusin väripilkku valmistui eilen. Trikookuteista virkattu tyynynpäällinen sai ideansa kaverin palapeiton kuviotilkusta. Ohjetta en osannut lukea ollenkaan, mutta valmiista palasta näkyi idea sen virkkaamisesta. Joten valitettavasti tuon keskuskuvion ohjetta ette nyt saa. Tyynyn takaosa on raidallinen pylväillä pikaisesti virkattu.

 
  Sama värimaailma toistuu myös pienessä asetelmassa olkkarin pöydällä.
 
Näissä värimaailmoissa rentoutuu karvoineen kaikkineen, joten mukavaa sunnuntaita, terkuin Suska ja Hupi.

10 kommenttia:

 1. Kevään tullessa todellakin kaipaa väriä elämään. Antaahan se energiaakin ihan toisella tavalla :) terkuin Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja sitä energiaa tarvitaankin, kun auringonvalossa huomaa kaikenlaista, mistä ei vähän aikaa sitten välittänyt ollenkaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. ja antakoon aurinko puhtia ryhtyä kaikkeen uuteen vuoden kierrossa, kiitos!

   Poista
 3. Tulipas hieno sun uudesta tyynystä! Mun palat eivät ole edistyneet mihinkään. Ehkä pääsiäisenä neljän tunnin automatkoilla.... Sun blogista tulee hyvälle tuulelle, kiitos siitä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja mukavaa, että viihdyt! Mä en edes haaveile aloittavani samanlaista urakkaa kuin sulla, joten pitäydyn näissä paksummissa langoissa ja kuteissa. Tsemppiä virkkausurakkaan.

  VastaaPoista
 5. Kauniita värejä! Sopii hyvin tyyny muiden sekaan :) Minä myös olen haaveillut tekeväni tuollaisen ison ruudun tyynynpäälliseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, virkkuukoukku vain heilumaan. Paksusta langasta tulee nopeasti valmista.

   Poista
 6. Hei, mahtavaa että löysin arvontani kautta blogisi. DIY jutut kiinnostaa aina :)

  VastaaPoista