16. syyskuuta 2014

Kasvimaalta kattilaan

Just nyt syön varmaan terveellisemmin kuin koko vuonna. Johtunee siitä, että kesän grillauskiintiö on täysi ja lihapadat tuntuvat vielä liian tuhdeilta.
Kasvihuoneesta ja pieneltä kasvimaalta tulee satoa juuri sen verran, että aina halutessaan voi käydä nappaamassa makean porkkanan tai kaksi, tomaatteja salaattiin ja kurkkuja leivän päälle. Kohta olisi varmaan myös säilöttävä, niin makumuistoja riittäisi talven varalle.




Meininki on vähän niin kuin kasvimaalta kattilaan ja vielä useammin uuniin tai ronskisti raakana. Namskis!
Nautitaan nyt, sillä ilman kellaria sato ei ole suuri ja pian pengotaan taas marketissa perunalaareja.







                                                      Aurinkoista iltaa, terkuin Suska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti