11. syyskuuta 2014

Wanhan Martan herkkuja

Tiedätkö Wanhan Martan? Itse tutustuin entiseen baariin muutama vuosi sitten ensimmäisen kerran ja sen jälkeen on ystävien kanssa käyty säännöllisen epäsäännöllisesti katselemassa sisustusputiikin valikoimia. Martta on sitäpaitsi hyvä nimi, olihan myös mainio isoäitini Martta.

On tosi hienoa, että pienelläkin paikkakunnalla on yrittäjiä, jotka uskovat kauniisiin sisustuksiin, suomalaiseen käsityöhön sekä tietenkin herkkuihin. Wanhassa Martassa toimii sisustusputiikin ohella kahvila.Myymälä on toiminut viisi vuotta ja uusinut tuotevalikoimaansa aina kysynnän ja vuodenaikojen mukaan.Tämän hetken suosikkituotteita ovat kuulemma Caloun kengät ja Iris Lights -pallovalosarjat. Enkelipatsaatkin ovat olleet lähiaikoina kysyttyjä. Itse voisin kyllä valita jatkuvasti myös uusia astioita GreenGaten valikoimista, jos vain kukkaro sallisi. 

Kaikenlaista pientä kivaa löytyisi helposti meidänkin kotiin. Henriikka kertoi, että putiikilla on lokakuun alussa syyspäivät, joten silloin on ajeltava seuraavan kerran naapurikuntaan.


Tämän päivän ostokset näyttivät kuitenkin tältä. Koukut mustaan laudasta rakennettavaan naulakkoon ja pari kynttilää pimeneviin iltoihin, terkuin Suska.

1 kommentti: