22. lokakuuta 2014

Design Pylsyllä kylässä

Ajeltiin eilen ystävän kanssa Anu Pylsyn ateljeelle. Design Pylsy sijaitsee Pynnölän kyläkoululla Joutsassa. Voi vitsi miten ihana miljöö ja paikka tehdä töitä, oletko sinä käynyt siellä?

Design Pylsyhän tunnetaan laadukkaista tekstiileistään, joiden painokuoseissa näkyy suomalainen kansanperinne modernilla otteella toteutettuna. Anu Pylsy on toiminut käsityöyrittäjänä jo yli 25 vuotta ja laajentanut toimintaansa ja tuotevalikoimaansa ajan mukana.

Pynnölässä työtilojen yhteydessä on myymälä, jossa yrityksen vaatteiden, asusteiden ja erilaisten kattaustuotteiden ohella on runsaasti muidenkin käsityöyrittäjien tuotteita. Sellaista käytännöllistä ja mukavaa arkidesignea. Arkidesign, hauska sana, jonka eräästä mainoksesta nappasin.




 










 

Tulevana viikonloppuna voit mennä moikkaamaan Anua Joensuuhun, 1-2.11 Lahteen, 14-16.11 Tampereelle, 27-30.11 Jyväskylään ja joulukuussa Helsinkiin Naisten joulumessuille sekä Tuomaan markkinoille Jyväskylän Toivolan pihan ohella.

                                   Lisätietoja löydät täältä: http://www.designpylsy.com

                                              Olipas inspiroiva reissu, terkuin Suska.

2 kommenttia:

  1. Ateljee on ihana ja miljöö tosi kodikas! Kävin pari vuotta sitten kesällä, mutta eipäs ole tullut lähdettyä toista kertaa. Kyllä pitäisi. Mutta olipas kiva päästä sun kuvien kautta näkemään mitä siellä nyt on tarjolla! Kiitos virtuaaliretkestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pynnölään voi mennä myös ryhmien kanssa, joten aika kiva retkikohde vaikka martoille.

      Poista