3. lokakuuta 2014

Uutuuskirja Matto x 30 ja arvonta




Siinä se nyt on, neljäs yhteinen lapsi Ritva Tuomen kanssa. Odotus kesti suunnilleen sen yhdeksän kuukautta, mutta synnytykseen ei tarvittu kivunlievitystä. Voin siis tehdä näitä lapsia lisää vaikka kuinka, jos luoja suo...vai miten sitä sanotaan.

Ritvan isoäidin matosta tämä idea sitten lähti ja kustannusosakeyhtiö Moreeni lähti mukaan hankkeeseen.
Matto x 30 -kirjassa halusimme esitellä erilaisia tekniikoita, joista voit saada ideoita omiin mattoihin. Ohjeiden avulla voit tehdä myös samanlaisia mattoja kuin me.

Tekniikoissa virkataan ja neulotaan, maalataan ja värjätään sekä ommellaan. Luovuutta ammennetaan myös leikaten ja repien, kirjomalla, punomalla ja solmimalla. Kirjamme ohjeilla pääset myös kutomaan, valamaan ja uudistamaan räsymatoista uusia tuotteita.














Hienon kirjan saimme aikaiseksi ja koska haluan sinunkin tutustuvan juuri julkaistuun käsityökirjaan pikimmiten, laitan yhden kirjan lyhyen blogihistoriani ensimmäiseen arvontaan.
Yhden arvan saat kommentoimalla tähän postaukseen, virallinen lukijani saa kaksi arpaa. Ilmoita kommentissasi, kuinka monella arvalla olet mukana ja lisää myös sähköpostiosoitteesi, jotta voin onnitella sinua voiton sattuessa kohdallesi. Arvonta kestää maanantai-iltaan asti.

                                                           Onnea arvontaan,terkuin Suska.

12 kommenttia:

 1. Onnea kirjasta! Tuttu puusohva näkyy olevan :) Mielestäni olen Eizuna kirjautunut jäseneksi eli toivotaan jos kahdesta arvasta toinen onnistaisi. Terkkuja! -> eija.hamalainen@pp9.inet.fi

  VastaaPoista
 2. Ai arvonta suosisiko ?? eli tuo kirja kyllä kelpaisi olisi vähän askartelemista taidanpa saada ihan 2 arpaa :) tuulikkianneli@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle julkaisulle! Mukaan yhdellä arvalla =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Vau, vaikuttaa hienolta kirjalta! Mukana yhdellä arvalla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 5. Onnea uudesta kirjastanne! Näyttää upealta. Osallistun arvontaan kahdella arvalla.

  Maarit (maarit.lamponen@gmail.com)

  VastaaPoista
 6. Onnea uudelle tulokkaalle - kiinnostaa kovasti. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla.
  lelle.liukkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Vieläköhän ehdin arvontaan... Kirja näyttäis tosi kivalta. :) Eli yhdellä arvalla mukana ja S-posti ouppapouppa@hotmail.com.

  VastaaPoista
 8. Mukana minäkin tottakai ;) Onnea kirjan valmistumisesta !

  VastaaPoista
 9. Kiitän onnentoivotuksista, sitä todella tarvitaan nykyisin kirjamarkkinoilla! Nyt vain kaikki ideoita soveltamaan omiin tarpeisiin.

  VastaaPoista
 10. Kuulostaa ihanalta kirjalta! Onnea :) Yhdellä mukana!
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista