15. lokakuuta 2014

Himmelihommia Ihanassa

Joulu on tulossa. Sen huomaa selkeästi kauppojen lehtihyllyillä, jonne ensimmäiset jouluiset askartelu- ja sisustuslehdet ovat jo ilmestyneet.

Hyvä niin, sillä jos tekee koristeet ja lahjat itse, ne on hyvä aloittaa ajoissa, ettei pukkaa stressin puolelle joulukuulla.


Ihana-lehden jättinumero 4/14 tuli tänään postissa, jihuu! Varsin kattava valikoima askarteluja erilaisista materiaaleista monien tekijöiden luomina. Sanoisin, että jokaiselle jotakin.


Itse tein lehteen himmelin, jonka materiaalina oli tällä kertaa pieniä hopeanhohtoisia lasiputkia. Malli muotoutui tekemisen myötä, joten peruskuviot opittuasi sinäkin voit soveltaa ohjetta omiin tarpeisiisi. Katso ohjeet ja mallikuvat Ihanasta! Ja tarvikkeita löydät useista askarteluliikkeistä ympäri maan.

Innostuin tämän lasiputkihimmelin myötä kokeilemaan erilaisia himmeleitä myös mehupilleistä ja puuhelmistä, mutta palataan niihin sitten lähempänä joulua, terkuin Suska. 

7 kommenttia:

 1. Eilen posti toi uusimman Ihanan ja ohjeita on katseltu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, toivottavasti löydät sieltä ideoita jouluvalmisteluihin.

   Poista
 2. Todella kaunis! Tuo versio sopii modernimpaankin kotiin :)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Kuinka kauan sulla meni aikaa himmelin tekemiseen? Näillä hermoilla en ole koskaan uskaltanut aloittaa noin haasteellista työtä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miru ja Mjohanna. Kyllä mä taisin tehdä himmeliä parina iltana, kun mietin tuota mallia. Eli kun en varmasti muista, se ei koetellut hermoja eikä kestänyt kauan. Kokeile Mjohanna ensin vaikka mehupilleistä erilaisia kuvioita ja niiden yhdistelyä, niin ehkä innostut.

   Poista
 4. Kävin ostamassa lehden juuri himmeli-idean takia ja aion kokeilla ehdottomasti himmeliä!!!

  VastaaPoista