16. joulukuuta 2014

Joulutohinaa Helsingin myyjäisissä

Olipas taas mukava päivä. Olen niin iloinen, että lähdin Helsinkiin tapaamaan ystäviä ja pääsin samalla nuuhkimaan entisen kotikaupunkini joulua.

Kaapelin joulu -tapahtumasta löytyi monia ihania kojuja ja mielettömän taitavia käsityöläisiä. Mars Kaapelitehtaalle, vielä ehtii!

 
Ostin huikeita Terhi Mickelssonin kortteja. Maalauksista oli tehty myös muun muassa tyynynpäällisiä.


Kiertin bambu-tiskirättejä olin nähnyt jossakin lehdessä ja pari niistä löytää tiensä kavereiden joulupaketteihin.




Kun kävelimme ystävän kanssa Espaa pitkin kohti Tuomaan Markkinoita aurinkoisessa säässä, tunsin ihanaa onnentunnetta yli 15 kaupungissa vietetystä vuodesta. Omituista kyllä, juuri sillä hetkellä kaipasin takaisin tosi paljon.
Joten te, jotka haluatte vuokrata minulle pienen kaupunkikodin kolmosen ratikkareitin varrelta, mieluummin sieltä entisen kodin läheltä Kaivarin kulmilta, ottakaa vain yhteyttä. Ruuhkiin en enää autolla suostu, niihin jonoihin sekä aamulla että illalla.
Senaatintorilta löytyi kojujen ohella upea karuselli. Oli mukava huomata, että myyntitiskeillä käytiin kauppaa vilkkaasti. Esimerkiksi Design Pylsyn tiskillä riitti tohinaa.



Ja loppuun pari näytettä ihan itselle ostetuista lahjoista. Kun en sinne Stockkalle jaksanut enää tänäkään vuonna lähteä kuusenkoristeen ostoon, poikkesin kotimatkalla Kodin 1:ssä. Näitä posliinikoristeita olin halunnut jo hetken ja nyt ne odottavat paikkaansa kotona. Lisäksi mukaan tarttui Annon talolokero ja puinen tatti.

                                            Jippii, lapsenomaista jouluiloa ilmassa, terkuin Suska.

2 kommenttia: