30. joulukuuta 2014

Hieno vuosi ja uutta odotellessa

Upea vuosi lähenee loppuaan. Siihen on mahtunut monenmoista ja vauhti on ollut sopiva. Pieni pikakelaus muistuttaa myös itseä olemaan menneistä hetkistä kiitollinen.

Kevättalvi hurahti mattokirjaa tehden ja monia muita mukavia töitä upeiden ihmisten kanssa siinä ohessa. Tuli myös zumbattua, jumpattua, rempattua, marttailtua, tehtyä keramiikkaa ja hieman muutakin.
Kevään kruunasivat esikoisen yo-juhlat. Samoihin aikoihin syntyi myös Koivuladesign -blogini, jonka alun tyttäreni loi synttärilahjaksi minulle etukäteen.

Kesällä puuhaa riitti niin puutarhassa kuin työkeikoilla. Lomailu olikin sitten luksusta heinäkuussa, kun pääsin koko perheen kanssa hetkeksi aurinkoon. Seuraavaksi juhlittiin ystävän synttäreitä, sitten omiani. Kesän lopuksi Mäntyharjulla vietettiin venetsialaisia upean ilotulituksen kera.

Kakkua pääsin leipomaan myös syksyn alussa, kun neljäs kirjani, Matto x 30 julkaistiin. Puutarha alkoi tuottaa satoa ja sitä riitti jopa marraskuulle, jolloin kaivoin viimeiset porkkanat ylös penkistä.

Juhlakautta olikin sitten hyvä jatkaa kohti joulua, jota valmistelin muun muassa monenlaisten käsitöiden myötä. Vaivannäkö palkittiin joulumyyjäisissä ja pieniä paketteja kääriessä. Pyhinä oli ihana hidastaa tahtia ja nyt on taas virkeä kohtaamaan uuden. Ja päiväthän ovatkin jo pidentyneet, kiva kiva!


                       Upeaa uutta vuotta, ilman lupauksia, mutta täynnä toiveita! Terkuin Suska

2 kommenttia:

  1. Iloista uudenvuoden aattoa teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta, perinteisesti rakettien ja tinojen ja kahden ihanan tyttären kanssa se vastaanotettiin!

      Poista