21. joulukuuta 2014

Blossa-glögiä herkkukadulla4.adventtisunnuntain tunnelma koostui niin oman pojan kuin serkun tyttärien synttärikahveista. Joulun lapseni Joonatan syntyi aatonaattona 17 vuotta sitten. Tuleva vuosi onkin sitten täysi-ikäisyyden odottamista aika pitkälle.


Iltapäivän juhlien jälkeen korkkasin Altian valmistaman Blossa-glögin alkoholittoman version. Olen hörppinyt sitä lähiaikoina muutaman pullollisen, sillä sen verran osui omaan makuhermoon tämä rypälemehusta, alkoholittomasta punaviinistä, sokerista ja glögimausteista tehty juoma. Mausteet olivat tarpeeksi hennosti esillä, joten juomaa kului useampi muki kerralla.
                              Ja kiitos Riitalle ihanista luistinpipareista, jotka maistuivat myös!Samalla kun glögi lämmitti mieltä, alkoi syntyä joulukaupunki tai oikeastaan vain kadunpätkä yhdessä Jennyn kanssa. Olimme leiponeet osat valmiiksi jo eilen ja nyt koristelimme vapaalla kädellä muotoillut talot.

 
Tämä kaupunki on sen verran vapaamielinen kaavoituksen suhteen, että samalta kadulta löytyy monenmoisia rakennuksia jäätelötehtaasta loft-asuntoineen vanhaan kerrostaloon ja K-kauppaan. Myös vanha korkea omakotitalo on ahtautunut väliin.

Tänään tällä herkkukadulla satoi lunta, joten ainakin siellä on valkea joulu! Ihanaa advettisunnuntain iltaa, terkuin Suska.

2 kommenttia: