9. kesäkuuta 2015

Vanhoista opetustauluista julisteita

En varmaan ole muistanut kertoa Ebba Masalinin maalaamista opetustauluista. Meille, joilla ei ole ollut tuuria löytää niitä edullisesti kesäkotien seinille, tuli Taito Shop apuun painattamillaan julisteilla ja korteilla.


 
Nyt ei tarvinnut matkustaa edes lähikaupunkiin julisteostoksille, sillä paikallisesta Taito Shopistamme löytyi valikoima erilaisista kasveista kertovia kansakoulutaulujulisteita. Valitsin monista kivoista aiheista voikukan, kehystin ja vein kasvihuoneen päätyseinälle.
 
Jos innostuit aiheesta, etkä välttämättä tarvitse sitä aitoa opetustaulua, kurkkaa Taito Shopin verkkokauppaan. Julisteita saa myös pahvitaustalla. Tuotevalikoimasta löytyy tosiaan myös kortteja samoista kuvista.
 


 
Orvokki tuoksui ihanalta ilta-auringossa. Telkkarissa valittiin juuri Suomen kaunein piha, mutta hauskinta on se, että sellainen näkyy myös Koivulan ikkunoista, terkuin Suska.
 
 
 

10 kommenttia:

 1. Bongasinkin näitä viikonloppuna eräässä kesätapahtumassa. Minulla OLI alkuperäinen musta mänty-taulu, mutta lomareissulta palatessani se odotti minua katkenneena yhden pienen pojan käsissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi taulun kohtaloa. Nyt sitten metsästämään uutta...

   Poista
 2. Todella kauniita! Täytyy ehdottomasti hankkia, kiitos vinkistä!
  www.suomiplussalle.fi/littlemrsfinland

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hintakaan ei ollut huima, kuten oikeilla vanhoilla opetustauluilla nykyisin.

   Poista
 3. Meillekin lähti yksi - niittyleinikki. Aivan ihania! <3

  VastaaPoista
 4. Hyvä vinkki nämä, minä kun en ole onnistunut löytämään yhtään kasviaiheista opetustaulua, vanhoja eläinaiheisia on sen sijaan ainakin kuusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se onkin hieno kokoelma. Meidän talossa ei ole edes niin paljon seinäpintoja, että saisin noin monta opetustaulua mahtumaan, mutta yksi eläin- tai kasviaiheinen vanha taulu olisi meille tervetullut.

   Poista
 5. Ihanat taulut. Mulla ei ole yhtään tuollaista. Olisivat aika ihania.

  VastaaPoista